Werkgelukdeskundige

& Vitaliteitsadviseur

Jouw aanjager van werkgeluk en vitaliteit.
Vitaliteitsproeverijen organiseren is mijn ding. Maar daarnaast ben ik ook beschikbaar als aanjager van werkgeluk en vitaliteit in jouw organisatie.

IMG 20220608 170119 scaled

Bevlogenheid. Plezier.

Werkgelukdeskundige en vitaliteitsadviseur

Ik heb zowel een studie als werkgelukdeskundige als vitaliteitsadviseur afgerond en ik ben gecertificeerd  voor het adviseren bij inzet van de KOBA-DI en de DIX tool van NPDI, ontwikkeld in samenwerking met TNO.
Hoe zou jouw organisatie er uitzien als iedereen met 1% meer vitaliteit, bevlogenheid en plezier zijn of haar werk zou doen?
Welke stappen zijn daarvoor nodig? Wat zou het betekenen voor het verzuim & verloop, de energie en de productiviteit op de werkvloer?

Daar help ik graag bij want werkgeluk en vitaliteit is een onontgonnen gebied waar nog veel winst te behalen is.

Enthousiasmeren. In gang zetten. Samen de klus klaren.

Waardevol bijdragen aan human capital-projecten

Ik vind dat een duurzame organisatie begint bij gezonde, professionele en blije medewerkers. Ik kan dingen echt in gang zetten en weet anderen daarbij te enthousiasmeren om samen de klus te klaren of ons in te zetten voor het beste resultaat. 

Bij al mijn opdrachten staat het investeren in human capital – het investeren in kennis, talent, ervaring en waardering – centraal. Van talentprogramma’s tot het ontwikkelen van (online) lesprogramma’s.
Als zelfstandige heb ik diverse human capital-projecten en vitaliteitsprogramma’s opgezet voor verschillende bedrijven. Vaak in samenwerking met het onderwijs waarbij werken, leren en innoveren centraal staat.  

BooSSST Over Jolanda 16

Ik vertel je graag meer

Vragen?