12 -weekse

proeverij

‘Grip op het werk, jij bent jouw eigen rots in de branding’
Werkgeluk, bevlogenheid, passie, vitaliteit en flow, allemaal hippe termen waar jij als werkgever iets mee wilt doen. Ook jouw werknemers willen zich ontwikkelen en ontplooien en werken echt niet alleen voor het inkomen.

Boossst_12_weekse_rots_in_branding

Samen werken aan een positieve werkcultuur

Rots in de branding

Medewerkers met een duidelijk doel voor ogen zijn vaak gezonder. Zij zoeken werk dat past bij hun persoonlijke doelen. In dat geval heb je dus een gemotiveerde medewerker die beter presteert. Het versterken van het persoonlijke leiderschap wordt dan ook steeds belangrijker. Want jouw organisatie kan alleen succesvol zijn en blijven als jouw medewerkers hun potentieel maximaal benutten en zelf grip pakken op hun (werk)leven. Samen werken aan een positieve werkcultuur. Dát is werken aan werkgeluk & vitaliteit én maakt jou een hele aantrekkelijke werkgever!

Grip op het werk

Een duwtje in de rug

Met concrete ideeën en best practices kunnen medewerkers zelf meer de regie nemen en wordt het makkelijker om een gesprek met elkaar voeren. Je helpt medewerkers het best door ze inzicht te geven en bewust te maken. Waardoor ze out of comfort komen en ze denken: “zo kan het echt niet doorgaan”. Om vervolgens stappen te ondernemen om hun patroon aan te passen.

Je werk gaat een groot deel van je leven opvullen. De enige manier om echt tevreden te zijn, is door werk te doen dat je belangrijk vindt. En de enige manier om werk te doen dat je belangrijk vindt, is door leuk te vinden wat je doet. Als je dat nog niet gevonden hebt, blijf zoeken. Neem geen genoegen met minder. Zoals met alle belangrijke dingen, zul je voelen wanneer je het gevonden hebt.

12 weekse proeverij

'Grip op het werk, jij bent jouw eigen rots in de branding'

Om te voorkomen dat medewerkers met te veel stress uitvallen, is het van belang dat zij iets veranderen in hun leefstijl; beter leren omgaan met stress en weer (leren) ontspannen.

Na 12 weken

Steengoede medewerkers die met meer energie en plezier aan het werk zijn!

Meer inzicht in de eigen energiebronnen van werkgeluk & vitaliteit

Maken ze effectievere en gezondere keuzes

Hebben ze tools in handen die zorgen voor meer ontspanning

Draaien ze zelf aan de knoppen van werkdruk en werkstress

Hebben ze inzicht in hun persoonlijke saboteurs

Stellen ze prioriteiten vanuit hun hartbrein ipv hun hoofdbrein

20220407 115145 scaled 1

12 weekse proeverij

Proeven en verdiepen

Het 12-weekse programma maken we voor iedere organisatie op maat, afgestemd op het doel, de bedrijfscultuur en de doelgroep. Een mooi kadootje voor collega’s die een zetje in de rug kunnen gebruiken en een vliegwiel naar meer werkgeluk & vitaliteit!

Wij nemen je medewerkers mee in een nieuwe ervaring waarbij de focus ligt op zelfinzicht, verbinding, creativiteit en ontspanning. Actief aan de slag met werkgeluk & vitaliteit. 

De thema’s van de 12-weekse vitaliteitsproeverij die jouw medewerkers die BooSSST geven:

Sessie 1: Hoe staat het met jouw werkgeluk & vitaliteit?

Interactieve start van het programma met de 8 van werkgeluk. We gaan deze dag dieper in op het werkgeluk en de vitaliteit van de teamleden. Welke stappen kun je nu al zetten?

Sessie 4: Zo bewegen en ontspannen dat het jou en je werk goed doet, wat past bij jou?

Actief en ontspanning; wandelen, boksen of een BooSSSTcamp in combinatie met mindfulness

Sessie 2: Welke energiemotor werkt voor jou?

We gaan het hebben over jouw energiemanagement, ikigai en de cirkel van 8 over het kijken in kansen

Sessie 5: Meer werkgeluk door minder werkdruk, aan welke knoppen ga jij draaien?

Prioriteiten, timemanagement en de juiste dingen doen met jouw groeimindset

Sessie 3: Groeimindset ontwikkelen, stress de baas en je eigen spoor volgen, hoe doe je dat?

Verander je taal, verander je mindset, hoe ontstaat stress, het ijsbergmodel

Sessie 6: Jouw creatieve brein aan het werk, hoe ziet jouw ideale (werk)leven er uit?

Wrap -up oefeningen, jouw krachtsteen, geluksgewoontes ontwikkelen

6 sessies met BooSSST-ers

In 12 weken

Groot leerrendement

Met deze relatief korte sessies bereik je een groot leerrendement, dat komt door de combinatie van theorie en praktijk. Ons programma is een krachtige manier om de groep werknemers gelijktijdig te ontwikkelen met actieve werkgelukinterventies. Worden dit de ambassadeurs van meer werkgeluk binnen jouw organisatie?

Energiek & laagdrempelig

Samen met onze community van professionele BooSSST-ers zorgen we voor energieke dagen op een laagdrempelige, luchtige én enthousiasmerende manier.

Zet aan tot gedragsverandering

Met actieve werkvormen zorgen we ervoor dat jouw werknemers nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van werkgeluk & vitaliteit direct kunnen toepassen in hun dagelijkse gedrag. Zo zul je zien dat medewerkers na de workshop direct handvatten hebben om aan hun eigen vitaliteit te werken, actief en creatief!

Aan de slag

Samen een BooSSST organiseren

Voor 10 personen
7.250,-

Na 3 maanden steengoede medewerkers die met meer energie en plezier aan het werk zijn! Dit kunnen wel eens de nieuwe werkgelukambassadeurs worden binnen jouw bedrijf!

Werk maken van werkgeluk met deze 12-weekse vitaliteitsproeverij ‘Grip op het werk´?

De groepsinvestering is vanaf € 7.250,- excl. BTW (max. 10 personen) voor 6 dagen.

Jolanda  Bakker

let’s rock

Wat anderen zeggen

Zij werkten al eerder samen voor meer werkgeluk

In diverse rollen heb ik met Jolanda vele jaren samengewerkt bij LogiZ, evofenedex en vLm. Naast een ongelooflijke professionaliteit onder alle omstandigheden, straalde Jolanda altijd enthousiasme uit. Werkgeluk staat hoog op de agenda van haar en ze weet dit te combineren met oog voor detail, effectiviteit en de mens in het proces.
Jan Scheffer
Specialist zorglogistiek, Bestuurslid vLm
Jolanda heeft een zeldzame combinatie van pit, geduld en creativiteit. Zij is niet alleen geïnteresseerd in bedrijfsresultaten, maar vooral in professionele groei en werkgeluk van de mensen. Ik denk dat Jolanda het vermogen heeft om medewerkers binnen een organisatie aan boord te krijgen met Werkgeluk-ideeën, zelfs mensen die aanvankelijk op een andere lijn zitten. Zij kan ze echt motiveren en aanraken. Ik weet zeker dat zij een aanwinst is voor elke organisatie.
Sheila Neijman
Gelukscoach, psycholoog en auteur Eigenaar Heart4Happiness.nl
Tijdens de opleiding tot gelukscoach was Jolanda mijn mentor. Ik heb haar leren kennen als een lieve, intelligente en creatieve powervrouw. Jolanda is een creatieve ondernemer. Ze heeft mij geïnspireerd met haar ‘Happy Stones’ die veel geluk verspreiden door Nederland. Haar nieuwe idee ‘vitaliteitsproeverijen’ zal zorgen voor meer werkgeluk en minder werkstress. Echt een prachtig initiatief!
Inge Thissen
Eigenaar IThissCOACHING
Heel tevreden en dankbaar met de workshop over Werkgeluk die Jolanda aan mijn teamgenoten en mij heeft gegeven. Mooi op maat gemaakt en zeer inspirerend. Aanrader voor een team wat (werk)geluk , creativiteit en verbinding met elkaar wil beleven!
Iris van Swol
Nederlandse Spoorwegen
Wat een feest om met Jolanda samen te werken. Jolanda werkt inspirerend en ziet de mens binnen een team. Luistert en zorgt voor maatwerk. Ze zet mensen aan het denken en prikkelt. Jolanda zorgt voor een laagdrempelige workshop vol creativiteit en met een vleugje humor.
Astrid Boot
KindeRdam
Super interessante en gezellige workshop ‘Werkgeluk’ gehad. Zeker een aanrader.
Roy Hendriksen
CEVA Logistics

Ik vertel je graag meer

Vragen?

Jazeker, we stemmen met elkaar af hoe we het programma hierop kunnen aanpassen en maken vervolgens een mooi programma op maat voor jouw team(s).

Voor de benodigde facilitaire zaken en zaalinrichting stemmen we vooraf af.
Opdrachtgever zorgt voor een geschikte ruimte, eventuele catering, beamer, scherm, eventueel geluid en de benodigde aansluitingen voor het geven van een Powerpoint presentatie en/of ander audio en beeld.
BooSSST zorgt voor alle benodigde materialen voor de verzorging van de sessies. Denk hierbij aan pennen, papier, stenen, placemats, acrylverf en de benodigdheden bij de actieve sessies.

Jazeker, wij zijn hier grote voorstander voor en bouwen sowieso een aantal onderdelen buiten in.
Een andere omgeving geeft vaak een extra boost aan het programma, we hebben veel ervaring met organiseren en denken graag met je mee als je een meer passende locatie wenst.

De sessies van de 12 weekse worden verzorgd door Jolanda Bakker in samenwerking met een community van professionele BooSSST-ers. Afhankelijk van het programma kiezen we voor partners die een deel van het programma kunnen vervullen zoals stress coaches, mindfulness experts, bootcamptrainers (op basis van hun expertise).

Standaard gaan we uit van één sessie per twee weken. Het is uiteraard mogelijk om een andere frequentie af te spreken als dat beter past.

We maken graag een programma op maat, gebaseerd op jouw wensen.
Ook is het mogelijk om een gezamenlijk programma op te stellen met een inhoudelijk deel van BooSSST en een deel van de organisatie. Hartstikke leuk om samen een mooi programma samen te stellen.

Ik vertel je graag meer